تاریخ:
1388
مجری:
رحمان سعادت
کلیدواژه ها:
نانوایی های آزادپز، نانوایی های یارانه ای، رضایتمندی، ضایعات نان، گلوتن آرد.

هدف از این تحقیق، بررسی و مقایسه نانواییهای آزادپز با نانواییهای یارانه ای است. بدین منظور از روش مطالعه میدانی(پرسشنامه ای) استفاده شده است. در این مطالعه، نظرات مصرف کنندگان نان در استانهای آذربایجان شرقی، خراسان جنوبی، اصفهان و سیستان و بلوچستان بر اساس سئوالات پرسشنامه جمع آوری و مورد بررسی و تجزیه و تحلیل قرار گرفته است. نتایج آماری از اطلاعات این چهار استان برای مقایسه نانواییهای آزادپز و یارانه ی نشان میدهد که نانهای آزادپز از نظر کیفیت، گلوتن آرد، عدد کیفی نان و قابلیت ماندگاری در جایگاه بالاتری هستند و نانهای یارانه ای از دسترسی آسانتری برخوردارند. بنابراین 85 درصد مردم از نان آزادپز رضایت دارند و فقط 25 درصد مردم از نان یارانه ای راضی هستند که آنها هم از خمیر بودن نان اظهار نارضایتی میکنند. همچنین نتایج نشان میدهد ضایعات نانهای یارانه ای بیشتر از نانهای آزادپز است.


محصولات پژوهشی
ارتباط با ما

 آدرس: تهران، خيابان كارگر شمالی، روبروی پارك لاله، ساختمان ١٢۰٤
 تلفن: ٦٦٤٢٢٣٧٨-٨۰
 دورنگار: ٦٦٩٢٩٦٣٤
 پست الكترونيک: info@itsr.ir