تاریخ:
1400/07/18
نویسنده:
-
کلیدواژه ها:
مصرف مواد غذایی، غذاهای غیر خاص

اصولا اگرچه تعریف و عنوان استانداردی برای مفهوم مواد غذایی خاص در جهان وجود ندارد. اما به طور کلی این مفهوم برای آن دسته از مواد غذایی اطلاق میشود که به طور معمول به عنوان "ماده غذایی منحصر به فرد و با ارزش بالا و معمولا در مقادیر کم و از مواد با کیفیت بالا ساخته می شود". مصرف کنندگان معمولاً حاضر هستند قیمتهای بالاتری را برای غذاهای مخصوص پرداخت کنند چون آنها را در مقایسه با غذاهای غیر خاص دارای مزایای مختلف میدانند.


محصولات پژوهشی
ارتباط با ما

 آدرس: تهران، خيابان كارگر شمالی، روبروی پارك لاله، ساختمان ١٢۰٤
 تلفن: ٦٦٤٢٢٣٧٨-٨۰
 دورنگار: ٦٦٩٢٩٦٣٤
 پست الكترونيک: info@itsr.ir